Beställ böckerna direkt från förlaget!

Ange artikel, antal och leveransadress.
Skicka beställningen till: sonnybarrel@live.se
(Finns även hos välsorterade bokhandlare och hos Adlibris, Bokus m.fl. på nätet) 

CBP007 Erik Nilshammar "Gammelgrav" 149:-

Ordinarie pris 189:-

 (Novellsamling)

I det nordvästra hörnet av Hälsingland ligger bortglömda platser som gömmer dunkla minnen av det som en gång varit. En av dessa är Gammelgrav, en otillgänglig ravin som skär genom sandheden och mynnar ut i Ljusnan. Det sägs att där finns guld som vaktas av vittrorna. Guld som ingen tillåts hitta. Endast en tunn hinna skiljer oss från denna värld. Allt som behövs är en liten rispa för att det som en gång glömts åter ska göra sig påmint. Novellsamlingen Gammelgrav innehåller 13 vittnesmål om vad som händer när den tunna hinnan brister. 

Finns snart i poddversion och som ljudbok!

CBP003 Erik Nilshammar "Apokalypsen i Storå" 149:-

Ordinarie pris 225:-

(Storåskrönan del 1)

Högt ovanför Storå och de ödsliga Vidderna svävar en osalig och bitter ande. Därunder stretar människorna på, precis som de alltid gjort. Värnlösa står de när tillfälligheternas tombola börjar snurra, och utlöser en oförutsedd räcka av händelser. Mitt i dess epicentrum hamnar Storå-Tarzan, skogarnas och Viddernas son. Han har snart en galen patron, en blodtörstig grävling och nationella insatsstyrkan efter sig, allt medan Storå dras allt närmare undergången. Ska anden med hjälp av den demente Raggarkungen, lyckas rädda Storå från den stundande katastrofen?Romandebutanten Erik Nilshammar har skrivit en sprudlande glesbygsskröna, där läsaren kastas mellan metafysiska dilemman, skratt och vidrigheter. Om Arto Passilinna någonsin haft en oäkta son i Hälsingeskogarna så är han nu funnen.  
Finns även som ljudbok hos Storytel, Nextory, Bokus och Adlibris m.fl.

CBP005 Erik Nilshammar

"Döden på Vidderna"  149:- 

Ordinarie pris 225:-

(Storåskrönan del 2)

Det är höst. Poliserna Skoog och Holmsveden står tankfulla på gravplatsen i Storå. En sommar kantad av attentat och ond bråd död är till ända. Kvar ligger ett olöst pussel av händelser, ledtrådar och misstänkta. En hämndlysten kemist i nazistuniform, en alkoholiserad konstnär och en nyinflyttad vegan. Var någon av dessa skyldig till dåden? Eller var det traktens original, Storå-Tarzan, som låg bakom allt?I den andra delen av Erik Nilshammars glesbygdstrilogi hamnar Storå-Tarzan, skogarnas och Viddernas son, mitt i en vildsint jakt på sanning, hämnd och försvunna kroppsdelar. Erik Nilshammar har återigen skapat en hisnande skröna i landet mellan Torgny Lindgren och Janne Vängman.
Finns även som ljudbok hos Storytel, Nextory, Bokus och Adlibris m.fl.

CBP006 Erik Nilshammar

"Kungen av Gomorra"  149:-

Ordinarie pris 225:-

(Storåskrönan del 3)

Under en onormalt het sommar tar journalisten Benka Olsson bussen upp mot de ensliga Vidderna. Framme i Storå möts han av torka, en besatt schaman och obehagliga minnen som länge legat begravda. Det som från början ser ut att vara ett enkelt uppdrag utvecklar sig snart till ett flammande inferno. Vattenbrist, ett multinationellt gruvbolag och en mordisk krögare tvingar Benka och resten av Storå, med den oberäknelige enslingen Storå-Tarzan i spetsen, till en kamp på liv och död.  I Kungen av Gomorra, den tredje och sista delen av Erik Nilshammars trilogi om Vidderna, möter Storå-Tarzan och de övriga färgstarka karaktärerna, sin största utmaning hittills. Aldrig har en glesbygdsskröna varit virilare än i Erik Nilshammars litterära frontalkrock på grusvägen mellan Knohult och Vittula.    
Finns även som ljudbok hos Storytel, Nextory, Bokus och Adlibris m.fl.

Frakt och porto:

1 bok: 66:-

2 böcker: 88:-

>2 böcker: Fraktfritt!© Copyright Chatterbox Productions